Loading...

KLINIKEN PIA FORSSBERG – TANDLÄKAREN MED 5 AV 5 I BETYG!

“Fluortandkräm, tandborstning, tandtråd, munskölj… Det finns drivor av goda råd och produkter. Men vad är egentligen viktigast för din mun? Tandläkare Pia Forssberg ger dig svaren och vi svarar gärna på vad som kan hjälpa er IT-miljö, man skall göra det som man är bäst på och tycker är roligt. Det vinner alla på!”

I Göteborg finns det fler än 140 privata tandläkarkliniker, men det är få som har så högt betyg som Pia Forssbergs klinik på Kristinelundsgatan 4. Som omdöme går det bland annat att läsa ”Har haft Pia som min tandläkare under 30 års tid, och har under denna period fått den bästa tänkbara tandvård man kan tänka sig. Kommer aldrig att byta tandläkare så länge Pia är verksam”. Bättre omdöme går inte att få!

Kliniken Pia Forssberg är till oss en gammal, kär och trogen kund där vi har fått förtroendet under flera års tid att stötta med IT-relaterade frågeställningar och problem som dykt upp längs vägen.

”Med Coegi som IT-leverantör får jag ett personligt och vänligt bemötande. Deras engagemang och kunskap inom sitt område gör att jag kan ägna mig åt mina patienter i en trygg och säker IT miljö.” säger Pia Forssberg, Verksamhetsansvarig Klinken Pia Forssberg AB

KLINIKEN PIA FORSSBERGS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ FUNKTIONALITET OCH INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

  • På platsen installation av AlmaSoft och röntgenkamera (intraoral kamera)

  • Hårdvara som möter de systemkrav som applikationsleverantörerna kräver och samtidigt kommer med på platsen garanti

  • Officepaket

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER