Loading...

LOKAL KOMPETENS MED GLOBAL OCH SÄKER TILLGÄNGLIGHET

“Coegi har både duktig som kompetent personal som säkerställer att vi har den informationen som vi behöver. Just Coegis kompetens och pålitlighet inom IT gör att vi varmt kan rekommendera Coegi till andra verksamheter som söker en IT-leverantör säger” Niklas Lorensson, Grundare av FAS Elektriska.

FAS Elektriska startades 2003 och har sedan dess successivt vuxit sig större år efter år. Idag är det åtta stycken anställda i företaget, vilka kontinuerligt ger sina kunder bra kunskap och service.  Uppdragen som FAS Elektriska utför är mindre elinstallationer hos privatpersoner till större elinstallationer, med byggtider till över ett år. FAS Elektriska har sin bas i Partille, och kanske var det den lokala närvaron, företagspresentationen eller vårt lösningsförslag som gjorde att FAS Elektriska valde oss som IT-leverantör.

Vi valde att inleda vårt samarbete med Coegi för att de förstod våra behov. De kunde snabbt presentera ett lösningsförslag som var i linje med det som vi önskade och framförallt var de kompetenta inom sitt område säger Niklas Lorensson, Grundare av FAS Elektriska.

FAS Elektriska vände sig till Coegi för att finna en kompetent IT-leverantör som inte bara förstod deras utmaningar då, utan även i nuläget och in i framtiden.

FAS ELEKTRISKAS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ SÄKERHET OCH INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

  • Säker applikationsdrift och lagring i molnet. 

  • Hantering av e-postsäkerhet.

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER