NYA
FÖR FÖRETAG!

Microsoft Gold_Frilagd

Prestanda möter flexibilitet i Microsofts mest kraftfulla Surface hittills. Hastighet, grafik och lång batteritid förenas med flexibilitet i en robust bärbar dator, processordriven surfplatta och ett miljötänk vi aldrig tidigare sett från någon annan ledande tillverkare.

Coegi_logo_R_neg

Eller läs mer om Surface Book 3 nedan

ÖVERSIKT

Upp till

i7

10:e generationens Intel® Core™-processor

Till 1 TB SSD och

32 GB

RAM-minne

Två storlekar

13.5"/15"

avtagbar PixelSense™-skärm

Välj NVIDIA®

Quadro

RAM-RTX™ 3000 eller GeForce® GTX-grafikminne

BYGGD FÖR ATT PRESTERA

Micrsofts mest kraftfulla bärbara Surface-dator är en högpresterande bärbar arbetsdator som hjälper dig att ta itu med komplexa uppgifter. Surface Book 3 är snabbare än någonsin och optimerad för produktivitet.

Snabbare än tidigare

10:e Gen Intel® Core™ i7-processorer med fyra kärnor bidrar till att göra Surface Book 3 till en kraftfull avtagbar bärbar dator.

Prestanda för grafikintensiva uppgifter

Arbeta snabbt tack vare programvara som Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ och Adobe® Creative Cloud®, och skriv kod snabbt i Microsoft Visual Studio.

Öka din produktivitet hela dagen

Få upp till 17.5 timmars batteritid och gå tillbaka till arbetet med förbättrat vänteläge som förlänger batteriets livslängd i flera dagar.

Gå tillbaka till arbetet snabbt och säkert

Instant On startar skärmen snabbt och Windows Hello loggar in dig omedelbart. Öppna locket och återgå till din uppgift på ett ögonblick.

FLEXIBILITET FÖR DITT SÄTT ATT ARBETA OCH SKAPA

Släpp loss din kreativitet när inspirationen slår till. Oavsett om du skissar idéer och skriver anteckningar för hand, delar din vy med andra eller skriver kod, anpassar sig denna löstagbara bärbara dator till de oändliga sätten du kan skapa och samarbeta på.

Skapa, kommunicera och koda på den kraftfullaste bärbara Surface-datorn Skriv på det bekväma tangentbordet, använd gester på den lyhörda styrplattan och delta i sömlösa virtuella möten med Microsoft Teams.

Skapa, kommunicera och koda på den kraftfullaste bärbara Surface-datorn

Skriv på det bekväma tangentbordet, använd gester på den lyhörda styrplattan och delta i sömlösa virtuella möten med Microsoft Teams.

Visa ditt arbete på en stor, processordriven surfplatta Surface Book 3 15 tum är en av de största surfplattorna och har samma prestanda som en stationär dator. Se bra ut i videosamtal med 1080p HD-video och dela din vy med den bakåtvända kameran med 1080p HD.

Visa ditt arbete på en stor, processordriven surfplatta

Surface Book 3 15 tum är en av de största surfplattorna och har samma prestanda som en stationär dator. Se bra ut i videosamtal med 1080p HD-video och dela din vy med den bakåtvända kameran med 1080p HD.

Skissa och dela med en kraftfull bärbar studio Skriv, rita och kommentera i en bekväm vinkel. Dina idéer väcks till liv på den läckra PixelSense™-bildskärmen.

Skissa och dela med en kraftfull bärbar studio

Skriv, rita och kommentera i en bekväm vinkel. Dina idéer väcks till liv på den läckra PixelSense™-bildskärmen.

FÅ JOBBET GJORT

Lämna skrivbordet och ta med dig den bästa grafikprestandan av alla bärbara Surface-datorer. Skapa innehåll, kompilera kod, distribuera datamodeller eller skapa 3D-visualiseringar där du arbetar som bäst.

kreativa proffs

Kreativa proffs

Hitta inspiration var som helst, fånga innehåll och redigera var du än arbetar. Kom tillbaka till ditt skrivbord för att fortsätta det kreativa flödet på din digitala arbetsyta Surface Book 3 och skapa i appar som Adobe® Creative Cloud®. Maximera din kreativitet med NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-grafik. Se dina skapelser få liv på dubbla 4K-skärmar vid 60 Hz när du ansluter till Surface Dock 2.

arkitekter och ingenjörer

Arkitekter & ingenjörer

Levandegör din vision med Surface Book 3, certifierad för programvara som Autodesk® Revit® och Dassault SOLIDWORKS™. Med NVIDIA® Quadro RTX ™ 3000-grafik kan du visualisera och visa upp 3D-modeller på en 15 tums surfplatta som dina kunder kan utforska och zooma med fingrarna. Se det från alla perspektiv på dubbla 4K-skärmar vid 60Hz när du ansluter till Surface Dock 2.

utvecklare

Utvecklare

Frigör dig från skrivbordet och kompilera, kör och felsök cykler var som helst i programvara som Microsoft Visual Studio. Prestandan följer med dig tillsammans med ditt val av diskret grafik och de senaste processorerna. Skriv med precision på tangentbordet i full storlek, se allt med en 15-tums display och arbeta tills lamporna släcks med upp till 17.5 timmars batteritid.

datavetare

Datavetare

Utnyttja dina data med en kraftfull, bärbar 15-tums enhet. Analysera data snabbare och utveckla maskininlärningsdrivna modeller på enheten med de senaste fyrkärniga 10:e Gen Intel®-processorerna och upp till NVIDIA® Quadro RTX ™ 3000-grafik. Ställ in din analys var du än vill arbeta med upp till 17.5 timmars batteritid och Bluetooth 5.0 för att ansluta till dina favorittillbehör.

ledningsgruppen

Ledningsgrupp

Att välja rätt typ av hårdvara kan göra din arbetsdag effektivare - och förbättra verksamhetens lönsamhet. Surface Book 3, liksom övrig hårdvara från Microsoft, är optimerad för Microsofts tjänster. Detta kan ni inte kan få från någon annan ledande tillverkare. Med samma DNA i botten så får ni det bästa från Microsoft så att ni kan vara effektiva, produktiva och kreativa i ert arbete.

ETT ENGAGEMANG FÖR INNOVATION, FRÅN EN GENERATION TILL NÄSTA

En banbrytande balans mellan prestanda, mångsidighet och rörlighet skiljer Surface Book 3 från mängden. Vi på Coegi kan också hjälpa er att distribuera och hantera Surface för er verksamhet. Som Microsoft Guldpartner är det få saker som vi inte klarar av!

book 3

1. Dynamic Fulcrum Hinge

Lossa, vänd och sänk skärmen för att arbeta på en grafikintensiv bärbar studio.

2. Dubbla studiomikrofoner med fjärrupptagning

Gör dig hörd med förbättrade dubbla studiomikrofoner med lång räckvidd – oavsett om du måste ta ett konferenssamtal eller vill använda röstdiktering i Office-appar.

3. Alla anslutningar du behöver

Anslut dig med USB-C®- och USB-A-portar och ett SD-kort i full storlek. Använd Surface Dock 2 för att ladda enheter, överföra filer och visa videor på externa bildskärmar.

4. Fullstort tangentbord

Skriv och använd gester bekvämt och säkert med en fullständig tangentbordsupplevelse och en glasplatta med hög precision.

SURFACE FÖR FÖRETAG BANAR VÄG FÖR MERVÄRDE

Kunder med Surface sparar tid och pengar med effektiv distribution, modern enhetshantering och inbyggd, molnbaserad säkerhet. Skapa rätt förutsättningar för människor, data och system med anslutna upplevelser från Surface och Microsoft 365.

advanced exchange

Advanced Exchange

Utöver standardgarantin för maskinvaran får företagskunder Advanced Exchange – snabbt utbyte utan extra kostnad. Från Coegi levereras samtliga modeller med 3 års Advanced Exchange som standard.

windows 10 pro

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro har ett avancerat säkerhetsskydd, hanterbarhet på företagsnivå och förbättrade produktivitetsverktyg.

microsoft 365

Microsoft 365

Från Coegi levererar vi gärna era nya Surface Book 3 inklusive Microsoft 365 abonnemang för ökad produktivitet och säkerhet för er verksamhet. Vi kan även hantera utrullningen och hanteringen av era nya enheter.

kontroll och hantering

Kontroll och hantering

Distribuera och hantera ner till den fasta programvarans lager genom molnet med Microsoft Endpoint Manager och DFCI. Varje Surface levereras med Windows Autopilot, vilket minskar IT-komplexiteten genom att distribuera direkt till dina anställda.

kontroll och hantering

Skydd från chip till moln

Varje lager av en enhet underhålls av Microsoft från den härdade fasta programvaran som hämtas från en Microsoft-UEFI med öppen källkod, till operativsystemet med molnhantering.

DIN SURFACE, VÅR GEMENSAMMA MILJÖ

Genom att ni väljer en Surface enhet till er verksamhet bidrar ni ett positivt klimatavtryck. I Microsofts Sustainability Agenda, som ett av världens mest etiska företag enligt Ethisphere, skall Microsoft 2030 vara koldioxid negativa. År 2050 skall Microsoft ha kompenserat för allt historiskt koldioxidutsläpp som de direkt släppt ut eller genom elkonsumtion förbrukat sedan de grundades 1975.

För att visa att de menar allvar har de investerat 1 miljard dollar i en fond för klimatinnovationer.

Hur ser er företagsstrategi ut avseende CO2 ?

Vilket PCF-värde (Product Carbon Footprint) har era enheter?

Hur mycket spenderar ni på kemikalieskatt på de enheter ni köper?

 • Reducerar användning av skadliga kemikalier* upp till 86,6% i jämförelse med motsvarande modeller från andra tillverkare
  *Brom-, fosfor- och klorföreningar som används som flamskydd.
 • Upp till 95-99% av förpackningen och enheten är fullt återvinningsbara
  Samtliga enheter som levereras till företag kommer i förpackningar utan 4 färgstryck, utan plast och där kartongen består av återvunnet material.
 • Upp till 128% lägre koldioxidutsläpp (PCF: Product Carbon Footprint)
  Under enhetens livstid i jämförelse mot laptop modeller från andra tillverkare.

Er investering i hållbarhet idag ger effekter på så väl er verksamhet som för vår gemensamma miljö.

VILKEN SURFACE BOOK 3 PASSAR DIG?

Samtliga modeller nedan levereras från Coegi oavsett engångsköp eller hyra med 3 års garanti (ej standard i ordinarie fall). Vid valet av din nya Surface Pro 3 är det två frågor som du måste fråga dig själv: Vilken skärmstorlek skall jag? Vilken prestanda behöver jag? Om du vill ha hjälp så finns vi alltid till hands!

Nedan följer samtliga 9 modeller av Surface Book 3 som vi erbjuder. Vi har valt att presentera dem efter skärmstorlek och prestanda i fallande ordning.

Vid beställning kontaktar vi dig för att säkerställa att allt blivit så som du vill innan din order bekräftas. Vid hyra sker den slutgiltiga bekräftelsen efter sedvanlig kreditbedömning.

SURFACE BOOK 3 - 13.5"

Core i5 8GB 256GB SSD 13.5"

 • Processor Core i5 1035G7 / 1.2 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 8GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 256GB SSD PCIe
 • Display 13.5"pekskärm 3000 x 2000
 • Grafik Intel Iris Plus Graphics
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.534 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SKR-00008

18 879,00 SEK Exkl. moms.


531,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 16GB 256GB SSD 13.5"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 16GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 256GB SSD PCIe
 • Display 13.5"pekskärm 3000 x 2000
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1650
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.642 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SKY-00008

22 529,00 SEK Exkl. moms.


610,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 512GB SSD 13.5"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 512GB SSD PCIe
 • Display 13.5"pekskärm 3000 x 2000
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1650
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.642 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SLM-00008

26 049,00 SEK Exkl. moms.


744,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 1024GB SSD 13.5"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 1TB SSD PCIe
 • Display 13.5"pekskärm 3000 x 2000
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1650
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.642 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SLU-00008

28 079,00 SEK Exkl. moms.


792,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

SURFACE BOOK 3 - 15"

Core i7 16GB 256GB SSD 15"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 16GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 256GB SSD PCIe
 • Display 15"pekskärm 3240 x 2160
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.905 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SMG-00008

24 229,00 SEK Exkl. moms.


685,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 512GB SSD 15"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 512GB SSD PCIe
 • Display 15"pekskärm 3240 x 2160
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.905 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SMP-00008

28 519,00 SEK Exkl. moms.


804,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 1024GB SSD 15"

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 1TB SSD PCIe
 • Display 15"pekskärm 3240 x 2160
 • Grafik NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.905 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: SMW-00008

30 629,00 SEK Exkl. moms.


863,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 512GB SSD 15" RTX3000

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 512GB SSD PCIe
 • Display 15"pekskärm 3240 x 2160
 • Grafik NVIDIA Quadro RTX 3000
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.905 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: TLQ-00008

34 279,00 SEK Exkl. moms.


964,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

Core i7 32GB 1024GB SSD 15" RTX3000

 • Processor Core i7 1065G7 / 1.3 GHz
 • OS Windows 10 Pro
 • RAM 32GB LPDDR4X SDRAM
 • Lagring 1TB SSD PCIe
 • Display 15"pekskärm 3240 x 2160
 • Grafik NVIDIA Quadro RTX 3000
 • Garanti 3 år
 • Vikt 1.905 kg enligt tillverkare

PRIS

Artikelnummer: TLV-00008

36 389,00 SEK Exkl. moms.


1 022,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

TILLBEHÖR

surface dock 2

MICROSOFT SURFACE DOCK 2

 • 4 x USB-C 3.2 Gen 2
 • 1 x nätverk - 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45
 • 2 x USB 3.2 Gen 2 - 9-stifts USB typ A
 • 1 x kombinerat uttag för hörlurar/mikrofon - mini-phone stereo 3.5 mm
 • 1 års garanti
 • Medföljande kablage: 1 x datakabel - integrerad - 80 cm + strömadapter

PRIS

Artikelnummer: 1GK-00003

2 128,00 SEK Exkl. moms.


65,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

surface pen

MICROSOFT SURFACE PEN

 • Penna
 • 2 knappar
 • trådlös
 • Bluetooth 4.0
 • platina

PRIS

Artikelnummer: EYV-00011

849,00 SEK Exkl. moms.


26,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

surface dial

MICROSOFT SURFACE DIAL

 • Markör (puck)
 • trådlös
 • Bluetooth 4.0
 • magnesium

PRIS

Artikelnummer: 2WS-00006

849,00 SEK Exkl. moms.


26,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

travel hub

MICROSOFT SURFACE USB-C TRAVEL HUB

 • 1 x USB-C (strömport)
 • 1 x nätverk - 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45
 • 1 x USB 3.1 Gen 2 - 9-stifts USB typ A
 • 1 x bildskärm / video - VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
 • 1 x bildskärm / video - HDMI - 19-stifts HDMI typ A

PRIS

Artikelnummer: SWV-00004

809,00 SEK Exkl. moms.


25,00 SEK / månad (vid hyra 36 månader)

Frakt från: 99,00 SEK

ORDER

HJÄLP?

Vill du ha hjälp med din beställning och få lite tips och råd?

Önskar du att vi snabbt upprättar ett hyresavtal?

Tveka inte att kontakta oss på 031-762 55 30 eller lägg ett mail till info@coegi.se

I annat fall är du välkommen att lägga din beställning i nedan formulär så kontaktar vi dig med din bekräftelse.

HYRA?

De angivna månadspriserna är baserade på att ni hyr era Surface Book 3 enheter inklusive eventuella tillbehör över 36 månader. När hyresperioden är slut returneras enheterna kostnadsfritt och raderas från er data.

Månadspriserna är baserade på att ni själva har en företagsförsäkring som täcker hyresobjektet. I fallet att ni saknar godkänd försäkring för hyresobjektet tillkommer ca 10% per månad för försäkringen av hyresobjektet inklusive drulle.

Månadspriset faktureras kvartalsvis och inkluderar endast de enheter och tillbehör som ni har beställt, inga ytterligare tjänster eller produkter från Coegi. Uppläggningsavgift tillkommer om 500,00 SEK. Månadspriserna gäller endast efter sedvanlig kreditbedömning.