EFFEKTIVT DISTANSARBETE

Underlätta era medarbetares arbete hemifrån

down-arrow-animated

DISTANSARBETE HÄR FÖR ATT STANNA

Under våren har arbete hemifrån blivit allt vanligare. Det som för många kanske först upplevdes som en ökad frihet ersattes snabbt av diverse problem för många. Det var inte lika enkelt att arbeta hemifrån som många trodde och till hösten rekommenderar fortsatt Folkhälsomyndigheten oss som kan att arbeta hemifrån.

VAD SAKNAS HEMMA?

För att ta reda på vad ni saknar hemma för ett effektivt distansarbete genomförde vi i September 2020 en undersökning. I undersökningen kunde vem som helst anonymt rösta i sociala medier på alternativ som hade underlättat arbete hemifrån. Svaret från denna undersökning finner ni nedan.

Ett bra trådlöst nätverk

0%

En extern skärm och webbkamera

0%

Ett trådlöst tangentbord och mus

0%

Utifrån denna undersökning har vi tagit fram nedan paket på hårdvara som hjälper er. Men allt är inte bara hårdvara som underlättar! Av denna anledning tipsar vi även om tjänster som underlättar ett effektivt distansarbete.

UTRUSTNING

Utrustningen nedan presenteras exkl. moms och frakt. Coegis produkter och tjänster riktar sig enbart till företag och ej privatpersoner även om nedan utrustning kan levereras direkt hem till företagets medarbetare.

För beställning eller offert vänligen använd nedan formulär så kontaktar kundansvarig er så snart som möjligt!

ETT BRA TRÅDLÖST NÄTVERK HEMMA - ARUBA INSTANT ON AP12 - TRÅDLÖS ÅTKOMSTPUNKT

Mobila enheter och molnbaserade appar som Microsoft 365 har revolutionerat sättet vi arbetar på. Nya snabba och smidiga molnbaserade verktyg ställer allt högre krav på en fungerande trådlös infrastruktur som inte går ner i tid och otid, alltid levererar prestanda och är enkelt att sätta upp.  Instant On serien är ett WiFi som är enkelt att installera och som bara funkar. Perfekt där hemma!

aruba-instant-on-ap12-accesspunkt

PRIS: 1 389,00 SEK

exkl. moms & frakt. Kampanjpris tom 30 september 2020.

easy-icon-1

Steg 1: Bestäm var enheten skall stå. Slå sedan på den.

easy-icon-2

Steg 2: Medan den startar, ladda ner mobilappen. Skapa ett konto och konfigurera ditt nätverk när du är redo.

easy-icon-3

Steg 3: När du är igång och konfigurerad kan du ansluta. Det är allt. Övervaka och hantera resten från din telefon.

EN EXTERN SKÄRM OCH WEBBKAMERA - PHILIPS 24" + HD WEBBKAMERA

Philips E line-bildskärm på 24 tum med otrolig grafik och elegant design ger din kontorsplats hemma ett stilrent lyft. Upplev kristallklar Quad HD-grafik och jämna rörelser med AMD FreeSync-teknik.

Skärmen i kombination med HD webbkameran med ljudupptagning förenklar deltagande i videokonferenser. Tack vare den kompakta och lätta  konstruktionen är det enkelt att montera kameran på skärmen eller på ett bord.

21757020-0f89-4ff6-809c-656f11bb65a5
d218fb32-c636-4228-b6a2-9196041a69e4

PAKETPRIS: 1 808,00 SEK

exkl. moms & frakt. Kampanjpris tom 30 september 2020.

ETT TRÅDLÖST TANGENTBORD OCH MUS - LOGITECH MK235

Ett normalstort trådlöst tangentbord med hög komfort, lång batteritid som tål tuffare tag. Med andra ord ett perfekt trådlöst tangentbord för effektivt distansarbete.

fd750454-1bfe-4681-b9da-57c749450272

PRIS: 339,00 SEK

exkl. moms & frakt. Kampanjpris tom 30 september 2020.

TJÄNSTER

Ett effektivt distansarbete är inte enbart avhängt av den utrustning som medarbetaren har hemma. Det effektiva distansarbetet är lika mycket, om inte mer, avhängt av de tjänster som man har för att vara produktiv hemma.

Vi på Coegi brinner för att leverera tjänster till företag som ökar deras produktivitet och förenklar deras vardag.

Via nedan knappar länkas ni vidare till andra sidor hos oss med tjänster som underlättar ert distansarbete. Här kan ni läsa mer om de respektive tjänsterna från oss och de som vi levererar som Microsoft Guldpartner.

SÖKER NI RÅD KRING ERT DISTANSARBETE?

Givetvis hjälper vi er kostnadsfritt med detta! Vi på Coegi har titulerats Västsveriges mest omtyckta IT-företag fyra år i rad. Det blir man inte om man inte kommer med goda råd till så väl kunder som icke-kunder.

Klicka på knappen nedan så kommer ni till vår kontaktsida där ni direkt kan ringa eller maila till våra kontaktpersoner eller ställa en allmän förfrågan.