COEGI PRAKTIK

Win för dig!
Win för oss!
Win för skolan!
Win för alla!

PRAKTIK

Coegi samarbetar med ett antal yrkeshögskolor, men tar även emot studenter från andra skolor där vi idag eventuellt saknar samarbetsavtal eller ej sitter med i ledningsgruppen.

För oss är praktik ett fantastiskt sätt att få inspirera och vägleda, att bli inspirerade och få in nya perspektiv i verksamheten, att sprida intresset för IT samt en möjlighet till rekrytering.

På Coegi ser vi praktikplatsen som en unik möjlighet att lära känna dig redan under din studietid. Det är viktigt för oss att din praktikplats medför ett värde både för dig som student och för oss.

För att praktiken ska bli allt det som du önskar lägger vi stor vikt vid ansökningsprocessen för att hitta en bra matchning. I första hand erbjuder vi praktik inom försäljning i IT-branschen, teknik (se gärna våra tjänster för mer info) samt support, men ibland händer det att även andra områden kan bli aktuella i fallet att vi känner att vi har en bra match.

Skicka gärna en ansökan till oss via knappen nedan och berätta kort vem du är, vad som driver dig, vilket ämnesområde du är intresserad av och vilken tidsperiod det gäller.

När vi har läst igenom din ansökan och utfört en första matchning återkopplar vi till dig. Skulle vi tyvärr inte kunna möta ditt önskemål om praktikplats återkopplar vi skyndsamt. Detta så att du kan fokusera på andra intressanta företag. Men… Om vi finner en match är steget därefter att träffas för att båda ska få känna på varandra i verkligheten. Känns allt bra för båda parter efter vårt möte ser vi framemot att erbjuda dig en praktikplats hos oss!