IT-KONSULTER
ERT UPPDRAG ÄR VÅR PRIO

VI BEFINNER OSS MITT I EN SPÄNNANDE TIDSÅLDER DÄR IT KAN SKAPA FANTASTISKA MÖJLIGHETER. DÄRFÖR STICKER VI UT HAKAN OCH SÄGER ATT BEHOVET AV IT-KONSULTER HAR EN NATURLIG PLATS HOS ER.
NI SKA HINNA MED, NI SKA BLI INSPIRERADE OCH NI SKA KUNNA FOKUSERA!

LÅT VÅRA IT-KONSULTER HJÄLPA ER MED ERT UPPDRAG! 

down-arrow-animated

Det som många gånger skiljer oss från våra kollegor i branschen är att vi själva har medarbetare i vår organisation som dagligen lever för att leverera service till våra befintliga kunder. Det gör vår kompetens unik på det sättet att vi har djup och aktuell erfarenhet inom de områden som vi arbetar inom. Ni som kund kan vara trygg med att bakom varje kompetent konsult står även ett helt team medarbetare med hög kompetens och serviceanda. Allt för att hjälpa er!

IT-konsulter med kunskap om Microsoft
IT-konsult

UTMANING, STRUKTUR & MODELL

IT är idag integrerat i alla era delar av verksamheten. Kravställare och användare kan således komma från alla avdelningar med olika uppfattningar om era utmaningar och möjligheter med IT.

Vårt jobb är alltid att skapa effektivitet, ordning och reda. Från vårt första möte till dess att uppdraget är slutfört oavsett uppdragets tidsram. Genom att vi förstår er målbild, ert behov och era förutsättningar så kan vi styra i rätt riktning och skapa maximalt värde för er som kund.

Tack vare vår erfarenhet och vårt nätverk bestitter vi de kunskaper, modeller och erfarenheter som krävs för att våra kunder ska nå sin fulla potential och kunna njuta av den spännade tidsålder vi lever i.

VÅRA IT-KONSULTERS KOMPETENSOMRÅDEN

Att hitta rätt IT-kompetens är inte lätt. Det är så pass svårt att vi själva i koncernen valde att starta ett eget IT-konsultföretag för att kunna stötta våra kunder som oss själva.

Från oss kan ni räkna med att vi hjälper er att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult för den tidsperioden som ni önskar. Att ta hjälp och hyra behöver således inte längre vara svårt!

Kombinationen av er målbild, ert behov och era förutsättningar tillsammans med vår erfarenhet av IT-konsulter och teknikområden säkerställer att era mål uppfylls. Det garanterar vi liksom våra befintliga kunder!

Nedan listar vi våra generella kompetensområden, känner ni att ni inte matchar in på något av våra områden tveka inte att höra av er. Det är ert behov och vår kompetens som är avgörande för uppdraget!

IT-SUPPORT

Konsulter inom IT-support, med roller så som IT-supporttekniker, Onsite-tekniker, IT-driftstekniker och Nätverkstekniker.

SERVICE MANAGEMENT

Konsulter inom samordning och effektiv styrning av servicetjänster (support och förvaltning).

BUSINESS ANALYSIS

Konsulter med inriktning på insamling av information och krav för att driva  verksamhetsutveckling med fokus på IT. 

SERVICE MANAGEMENT

Konsulter som systematiskt inventerar, analyserar och förebygger olika typer av risker med fokus på IT. 

CLOUD 

Konsulter inom tekniska områden i molnleveranser som AI, IoT, ERP, CRM, Azure, med mera.

DEVELOPMENT

Konsulter inom utveckling inom backend, frontend, Power BI, app utveckling samt anpassning av standard system.

Är ni redo att påbörja något nytt? Vi har konsulterna och kompetensen för ert uppdrag! Skicka ett meddelande eller ring oss så återkommer vi till er så fort som möjligt!

KONTAKTA
OSS