Loading...

GEMENSAM SAMARBETSYTA, FILDELNING, OCH INTRANÄT I SHAREPOINT ONLINE

Lagra och dela företagets gemensamma dokument och filer i SharePoint Online. SharePoint är tänkt att användas som företagets gemensamma fildelningsyta och Intranät.

Samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var du befinner dig, från valfri plats, och valfri enhet. Fördelarna med SharePoint Online versus en klassisk filserver och ett traditionellt intranät är många. Nedan listar vi några utav dessa.

SHAREPOINT FRÅN COEGI

Coegi erbjuder kompletta helhetslösningar för SharePoint Online. I våra färdigpaketerade lösningar ingår hela projektet från arkitektur, struktur och implementation till hjälp med konfiguration och filflytt. Därefter erbjuder vi efterföljande konsultation, utbildning och support.

FÖRDELAR

  • Kraftfull dokumenthantering

  • Snabb sökfunktion (liknar Googles)

  • Versionshantering

  • Dela filer internt & externt

  • Arbeta samtidigt i dokument

  • Integrerat med Microsoft Office

  • Samarbeta i gruppwebbplatser & projektwebbplatser

  • Kommunicera och dela i Yammer Social

  • Mobilt & platsoberoende

  • Fungerar på alla enheter (PC, Mac, Mobil etc.)

Loading...

EXEMPEL PÅ ARKITEKTUR OCH STRUKTUR I SHAREPOINT

En bra grund med en väl genomtänkt struktur och arkitektur inkl. site collections, sajter och behörighetsgrupper är a och o för ett lyckat SharePoint-projekt. Nedan visar vi ett exempel på en vanlig SharePoint-struktur med Site Collections, Siter och dokumentbibliotek.

EXEMPEL SITE COLLECTIONS

Exemplet visar ett företag med två interna Site Collections (Göteborg och Stockholm) samt en Site Collection för extern delning. En Site Collection är en kollektion av flera sajter som delar gemensamma inställningar och begränsningar. T.ex. kan man ha en kollektion med sajter där man endast tillåter delning av filer internt.

EXEMPEL SITE COLLECTION GÖTEBORG

Exemplet nedan visar en Site Collection för Göteborg. Ett vanligt sätt att strukturera upp sin SharePoint är ofta en uppdelning med en Site per avdelning, funktion eller team.

EXEMPEL SITE COLLECTION GÖTEBORG – SITE SÄLJ

Exemplet nedan visar siten ”Sälj” som är nivå 1 i filstrukturen för Göteborg. Nivå 2 i filstrukturen (Generella dokument, Prislistor, Försäljningsmaterial och Offertmallar) ligger i menyn till vänster i form av dokumentbibliotek. Ytorna i resp. site kan nyttjas för att presentera olika typer av webbdelar (dokumentbibliotek, bilder, infotext etc).

EXEMPEL SITE SÄLJ – DOKUMENTBIBLIOTEK PRISLISTOR

Exemplet nedan visar dokumentbiblioteket Prislistor. Dokumentbiblioteken i SharePoint är flexibla och enkla att anpassa med egendefinierade kolumner, vyer, grupperingar och filtreringar.

SHAREPOINT FRÅN COEGI PAKETLÖSNINGAR OCH PRISER

Coegi erbjuder kompletta helhetslösningar för SharePoint Online. I våra färdigpaketerade lösningar ingår hela projektet från arkitektur, struktur och implementation till hjälp med konfiguration och filflytt. Därefter erbjuder vi efterföljande konsultation, utbildning och support.


SharePoint från 

Coegi

Antal användare

Arkitektur & Struktur

Uppsättning av Intranät

Behörighetsgrupper & Rättigheter

Företagskalender

Integration av Yammer Social

Site Collections för intern delning

Site Collections för extern delning

Siter (samarbetsytor)

Dokumentbibliotek

Templates för mall-siter (t.ex. kund-siter)

Konsult på plats (Uppstarshjälp, konfiguration, filflytt)

Genomgång med kundens personal

Paket A

SEK 22 800

10-20

1


8


8 timmar


Paket B

SEK 38 000


20-30

1

1

12

1

16 timmar

Paket C

SEK 52 800


30-50

2

1

16

2

24 timmar

Paket D

SEK 98 000


50-100

3

1

30

4

40 timmar

Det finns ett Office 365-abonnemang som passar ditt företag oavsett organisationens storlek och behov. Du kan jämföra de vanligaste alternativen här.

Jämför olika abonnemang >>

JÄMFÖR OFFICEALTERNATIV
TILLBAKA TILL OFFICE 365

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER