Loading...

HELA OFFICE I MOLNET

Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du/ni än är någonstans. Med Coegi får även mindre företag samma prestanda och säkerhet som stora företag. Och det till en låg kostnad baserad på antal användare. Smart eller hur!

OFFICE 365 FRÅN COEGI

Coegi erbjuder kompletta helhetslösningar för Office 365 inklusive e-post, samarbete och kommunikation till ett konkurrenskraftigt pris. Har ni inte Office 365 redan idag hjälper vi er med att först sätta upp konton i Office 365, göra så att portalen följer er företagsprofil, flytta e-post samt att installera och konfigurera Officepaketet från Office 365 portalen. Därefter erbjuder vi färdigpaketerade lösningar för SharePoint Online samt utbildning och support.

FÖRDELAR

  • Fungerar på alla enheter (PC, Mac, Mobil etc)

  • Molnbaserat (ej beroende av datorn)

  • Integrerat med Officepaketet

  • Office finns som lokal version, webbapp och mobilapp

  • Löpande utrullning av senaste versionen

  • Azure AD kontrollerar företagets inloggningar

  • Kostnadseffektivt

JÄMFÖR OLIKA ABONNEMANG FÖR OFFICE 365 FÖR FÖRETAG

Det finns ett Office 365-abonnemang som passar ditt företag oavsett organisationens storlek och behov. Du kan jämföra de vanligaste alternativen här. Fördelen med att köpa licensen månadsvis hos oss är att vi sköter licenshanteringen åt er, och ni får ett flexiblare upplägg.

Jämförelse & priser

OFFICEPAKETET FRÅN OFFICE 365

Med Microsoft Office via Office 365 kan du jobba både online och offline med dina Officedokument, och du slipper problematiken med olika versioner av Office internt. Coegi hjälper till med installation och konfiguration av Office.

Officepaket

E-POST (EXCHANGE ONLINE MED OUTLOOK)

Exchange Online erbjuder en säker, tillgänglig och integrerad lösning för e-post, kalender och kontakter. Coegi hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att flytta över e-posten från nuvarande lösning.

E-post

ONEDRIVE FÖR FÖRETAG

OneDrive för företag är en integrerad del av Office 365 och tillhandahåller utrymme i molnet där du kan lagra och dela dina arbetsfiler. Coegi hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att komma igång med fildelning.

OneDrive för företag

SKYPE FÖR FÖRETAG

Skype för företag ger en konsekvent upplevelse med en klient för närvaro, snabbmeddelanden, röst, video och en bra mötesupplevelse. Coegi hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att komma igång med Skype.

Skype för företag

SHAREPOINT ONLINE

Lagra och dela företagets gemensamma dokument i SharePoint Online. SharePoint är tänkt att användas som företagets gemensamma fildelningsyta och Intranät. I våra färdigpaketerade lösningar för SharePoint Online ingår hela projektet från implementation och flytt av filer till installation och införande.

SharePoint Online

SAKNAR DU EN OFFICE 365 PARTNER OF RECORD?

Lägg till Coegi som Office 365 partner of record. Vi är en certifierad Microsoft CSP partner (Cloud Service Provider), och vi kan ge er råd och tips på hur du på bästa sätt kan nyttja tjänsten.

Lägg till Coegi som partner

PROVA PÅ OFFICE 365 GRATIS I 30 DAGAR

Har du ej Office 365 idag? Prova på Office 365 gratis i 30 dagar och utvärdera fullversionen av tjänsten (Office 365 Business eller Office 365 Business Premium, 25 konton) i lugn och ro.

Prova på Office 365 gratis
Loading...

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER