Loading...

LAGRA OCH DELA DINA PERSONLIGA DOKUMENT I ONEDRIVE FÖR FÖRETAG

OneDrive för företag är en integrerad del av Office 365 och tillhandahåller utrymme i molnet där du kan lagra och dela dina arbetsfiler.

Du kan uppdatera och dela dina filer från valfri enhet med OneDrive för företag. Du kan till och med arbeta i Office-dokument tillsammans med andra – samtidigt.

OBS! OneDrive för företag är inte samma som OneDrive, som är avsett för privatpersoner. OneDrive för företag skiljer sig också från Office 365-SharePoint, som är avsedd för lagring av företagets gemensamma dokument.

ONEDRIVE FÖR FÖRETAG FRÅN COEGI

Coegi erbjuder kompletta helhetslösningar för Office 365 och OneDrive för företag. I våra färdigpaketerade lösningar ingår installation av och konfiguration av Office 365. Därefter erbjuder vi efterföljande konsultation, utbildning och support.

FÖRDELAR

  • 1 TB lagring

  • Integrerat med Microsoft Office

  • Dela filer internt och externt

  • Redigera samtidigt i dokument

  • Mobilt & platsoberoende

  • Fungerar på alla enheter (PC, Mac, Mobil etc.)

Loading...

HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Coegi hjälper er att komma igång med OneDrive för företag. Har du inte Office 365 redan idag hjälper vi er med att först sätta upp konton i Office 365, flytta e-post samt med att installera Officepaketet från Office 365 portalen. Vi konfigurerar även Officepaketet lokalt så att möjlighet finnas att ”Spara som” direkt i OneDrive för företag samt att era lokala dokument på datorn alltid säkerhetskopieras till OneDrive.

En flytt till Office 365 innebär ingen större märkbar påverkan på er IT-miljö, och kräver inte heller någon större arbetsinsats ifrån er sida.

Det finns ett Office 365-abonnemang som passar ditt företag oavsett organisationens storlek och behov. Du kan jämföra de vanligaste alternativen här.

Jämför olika abonnemang >>

JÄMFÖR OFFICEALTERNATIV

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER