Loading...

COEGI FÖRETAGET

OM COEGI

Coegi är ett nytänkande, teknikintresserat och framåtsträvande IT-bolag med fokus på hög servicenivå för sina kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder en komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda expert-kompetens inom respektive område, och tillräckligt små för att kunna ta ett personligt ansvar för alla våra kunders IT-miljöer.

LEDORD!

  • DRIVEN,

  • POSITIV &

  • PROFESSIONELL

HUR BLEV VI COEGI?

Svenska Coegi AB är sedan 2016 ett dotterbolag till NDG Invest AB (NDG). Svenska Coegi AB hette fram till den 10 januari 2017 Floorit AB. NDG är grundat av två passionerade IT-entreprenörer vars uppdrag är att förändra eller till och med revolutionera den tröga IT-branschen. Under 2000-talet finns det längre inte plats för några byråkrater som levererar dålig kvalité till ett högt pris utan kundfokus.

Enda sedan starten 2004 har Svenska Coegi AB (tidigare Floorit AB) största fokus varit riktad på kunder. Det är marknaden och kundernas behov som alltid har varit grunden till bolagets satsningar och investeringar inom olika områden. Sedan 2015 har Coegi varit verksam inom nedanstående affärsområden ut över IT-konsultationer och uthyrning av hårdvara:

  • Arbetsplats som tjänst: Anpassade produkter och lösningar till fast pris för att möta kunders önskan om en väl fungerande IT-arbetsplats.

  • IT-drift som tjänst: Proaktiv och automatiserad IT-drift till fast pris.

  • Nätverk som tjänst: Standardiserade nätverkstjänster till fast pris.

FAKTA OM COEGI

Grundades: 2004

Ägare: Joachim Hylvander och Patrik Kekonius (aktiva i bolaget)

Antal anställda: 11 personer

Omsättning: ca 13,5 milj

TILLBAKA TILL OM OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER