Loading...

TRÅDLÖST SOM TJÄNST FRÅN COEGI
VI HAR KOLL PÅ VAD DU BEHÖVER OCH ATT DET FUNGERAR!

Coegi Trådlöst som tjänst erbjuder ett snabbt, molnbaserat trådlöst nätverk för företag, med en bred täckningsgrad och hög tillförlitlighet.

TRÅDLÖST NÄTVERK FRÅN COEGI

Trådlöst som tjänst innebär att Coegi levererar det lokala trådlösa nätverket som en tjänst där allt från hårdvara och licenser till drift och underhåll ingår. Vi garanterar att det lokala trådlösa nätverket fungerar optimalt och om ni har frågor eller funderingar så finns alltid vår support tillhands. Med Coegi Trådlöst som tjänst får du en tillförlitlig och skalbar lösning att växa i, och det är enkelt att bygga ut det trådlösa nätverket med fler accesspunkter och platser.

FÖRDELAR

  • Snabbt

  • Hög täckningsgrad

  • Hög tillförlitlighet

  • Flexibelt och skalbart

  • Molnbaserat

  • En kontaktyta för frågor och support

Loading...

SÅ HÄR FUNGERAR DET

En molnbaserad kontrollenhet styr alla accesspunkter, oavsett var dessa är placerade. Om du snabbt vill få ut en accesspunkt till en ny plats (t.ex. en pop up store) så konfigurerar vi upp denna enkelt och snabbt åt er. Allt du behöver göra är att kontakta oss för att beställa en ny accesspunkt.

PRESTANDA OCH TÄCKNINGSGRAD

Tjänsten baseras på Ruckus hårdvara för bästa möjliga täckningsgrad. Ruckus Wireless levererar innovativa lösningar för dagens trådlösa nätverk. Ruckus hårdvara, mjukvara och tjänster hjälper företag och transportörer att öka utbudet och tillförlitligheten i sina trådlösa nätverk, minskar kostnaderna för utbyggnaden, och säkerställer en jämn prestanda även i de mest krävande miljöer.

TRÅDLÖST SOM TJÄNST PAKETLÖSNINGAR

Coegi erbjuder olika typer av trådlöst nätverk för olika behov. Allt ifrån ett bra och tillförlitligt trådlöst nätverk för små företag med prestanda som ligger långt över nivån på en vanlig hemutrustning till högpresterande trådlösa nätverk som klarar många samtida användare. Våra trådlösa tjänster rekommenderas även för företag som nyttjar Skype för företag.

För företag som har möjlighet att komma i kontakt med sina kunder via sitt trådlösa nätverk (exempelvis restauranger, caféer. etc.) rekommenderar vi att koppla samman våra tjänster med purplewifi. Givetvis hjälper vi dig med detta! Kontakta oss för att se vilken tjänst som hade passat er bäst!

TILLBAKA TILL NÄTVERK SOM TJÄNST

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER