Loading...

CLOUD BACKUP FRÅN COEGI
VI HAR KOLL PÅ VAD DU BEHÖVER OCH ATT DET FUNGERAR!

Det är inte ett måste att ha en backup / eller att säkerhetskopiera sin data. Men ställ dig frågan vad du skulle göra om någon stal din dator eller att du drabbas ransomware eller cryptolocker? Vad är värst, att du får köpa en ny dator eller var det informationen som fanns på datorn och försvann som var värst?

Alla borde förstås ha en backup tycker vi på Coegi. Vare sig det gäller foton på dina barn, företagets mail eller ert kundregister så ska det finnas sparat någonstans oavsett om hårddisken går sönder, kåken brinner ned – eller någon krypterar allt du äger och har.

COEGI CLOUD BACKUP FRÅN COEGI

Coegi Cloud Backup utför regelbundna backuper / säkerhetskopieringar av det som du som kund önskar avsett om det gäller en enstaka fil, mapp eller hela din dator. Allt för att minimera skadan av eventuell ransomware- / cryprolockerinfektion och för att säkerställa att din information finns om du råkar radera något, om din dator blir stulen, om det börjar brinna eller att du råkar ut för en hårddiskkrasch.

Visst, du kanske i värsta fall förlorar en dags jobb på att blåsa rent hårddisken och återställa datorn från en backup eller köpa ny dator – men du slipper åtminstone förlora allt, eller betala tusentals kronor i lösensumma. Med Coegi Cloud Backup slipper du som kund att investera i eget backupsystem, underhåll, manuellt arbete och bäst av allt – hålla koll på att backupen tas regelbundet och att den går att återläsa.

FÖRDELAR

  • Automatisk backup alla dagar om året.

  • Betala bara för det du använder.

  • Krypteringsskydd = ej läsbart för någon annan.

  • Rapport efter varje backupjobb.

  • Larm via e-post om något skulle gå fel.

  • Spelar ingen roll om det är PC eller MAC.

  • Välj själv vad som skall säkerhetskopieras.

  • Snabb backup och återläsningstid.

  • Minskad risk då din viktiga data sparas på annan plats.

Loading...

PRIS FÖR COEGI CLOUD BACKUP

Fast pris:

Med Arbetsplats som tjänst: 39 kr per dator och månad + 2 kr per GB (faktureras månadsvis baserat på maximalt antal lagrade GB per månad).

Utan Arbetsplats som tjänst: 88 kr per dator och månad + 2,50 kr per GB (faktureras månadsvis baserat på maximalt antal lagrade GB per månad).

En tjänst som både är enkel, rak och tydlig i så väl sitt utförande som pris.

ERBJUDANDE: Till och med den 30 juni 2017 bjuder vi på vårt kom igång paket (värde 475 kr exkl. moms).

Köp Coegi Cloud Backup!

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER